Åpningstider:

Mandag: 12:00-18:00

Tirsdag: 09:00-15:00

Onsdag: 09:00-15:00

Torsdag: 09:00-15:00

Fredag: 10:00-14:00 

Adresse: Solørvegen 1022, 2260 Kirkenær

CONTEXTKLINIKKEN 

Contextklinikken er et tverrfaglig behandlingssenter på Kirkenær i Grue kommune. Vi har sterkt fokus på kunnskap, kompetanse og resultater. Våre spesialområder er foruten de vanlige muskel og skjelettplagene i rygg, nakke, bekken, hofte og knesmerter, er hodepine, svimmelhet, idrettsskader, kosthold og ernæring, og psykiske lidelser noe vi har kompetanse på. 

Teamet vårt består av svært kompetente og sertifiserte terapeuter innenfor sine respektive fagfelt, osteopati, psykologi og ernæring.   

Vi gjennomfører jevnlig videreutdanning for å lære om de nyeste teknikkene og banebrytende behandlingsmetodene som finnes.

 


Vi har også kurslokaler til leie for samlinger på inntil 20 personer. 


 

ØNSKER DU JOBBE MED OSS? 

 

Klinikken søker:

-Fysioterapeut

-Massør


Ta kontakt på henrik@contextklinikken.no

Vårt team

Henrik Engelund Jensen

Stilling Klinikksjef og Osteopat DO MNOF

Om Henrik er en lokal Grue gutt og har en idrettsfaglig bakgrunn med kompetanse og erfaring innenfor treningslære, aktivitetslære og forebygging rundt idrettsskader.

Utdanning Henrik er utdannet ved Høyskolen Kristiania i Oslo. Dette besår av en 3 årig bachelorgrad, og deretter 1 år videreutdannelse. I bacheloroppgaven undersøkte han forebygging og behandling av hofte og kneplager relatert til aktivitet. I sin diplomoppgave på videreutdannelsen undersøkte han ulike behandlingstilnærminger til korsryggplager.

Behandling: Henrik behandler pasienter i alle aldre med både akutte og langvarige muskel og skjelettplager. De vanligste plagene som presenteres hos Henrik er ofte i skuldre, armer, nakke, rygg, hofter og knær. I tillegg har Henrik erfaring med behandling av idrettsutøvere og optimalisering både i forkant og etterkant av konkurranser eller hardere treningsperioder. Han ønsker finne årsaken til dine smerter og vil derfor jobbe med kroppen som én enhet. Behandlingen kan bestå av alt fra avspenningsteknikker, tøyninger og manipulasjonsteknikker samt noen hjemmeøvelser.

Elena Haraldsson

Stilling Yoga instruktør

Om Elena er opprinnelig fra Russland. Hun flyttet til Norge i 2001 og har jobbet innen helse- og sosialsektor siden. Elena har lang og bred erfaring med samtaler med mennesker i en krisesituasjon både fra arbeidet på et krisesenter og senteret mot seksuelle overgrep og vold i nære relasjoner i Øst-Finnmark, barnevernsinstitusjon i Grue kommune og fra private oppdrag i bedrifter ved ran og selvmord.

Utdanning Elena er Hatha Yoga lærer, sertifisert av Yoga Alliance International. Elena er i gang med å få utdanning i Yogaterapi. Hun er ferdig med modul 1: Skjelett- og bevegelsesproblemer og planlegger å fortsette med modul 2: Hjerte- og karproblemer.

Behandling Hatha Yoga timer blir tilpasset både nybegynnere, viderekomne, eldre og personer med skjelett- og bevegelsesproblemer.

Tommy Antonsen

Stilling Psykolog

Om Tommy har drevet egen praksis i Grue siden 2010. Han har erfaring fra voksenpsykiatri, organisasjonspsykologi og sakkyndigarbeid.

Utdanning Tommy har Bachelor i psykologi fra La Trobe University i Melbourne, Australia. Videre har han masterutdanning (kandidatstudie) fra København universitet.

Behandling Tommy tilbyr individuelle samtaler og parterapi. Han tilbyr også virksomheter bistand ved for eksempel behov for omorganisering eller spørsmål knyttet til arbeidsmiljø.