Vi tilbyr osteopati, samtaleterpi og treningsgrupper!
Vi holder til i nyoppussede lokaler i Solørvegen 1022 på Kirkenær! 

 Åpningstider:

Mandag: 12:00-18:00

Tirsdag: 09:00-15:00

Onsdag: 09:00-15:00

Torsdag: 09:00-15:00

Fredag: 10:00-14:00 

Adresse: Solørvegen 1022, 2260 Kirkenær

NYHETER


Tilbake til oversikten


10.06.2020


Høy kompetanse på yoga-treninger!

Hos Contextklinikken er kompetanse i fokus, derfor har vi egne treningsgrupper som utøver yoga med en utdannet yoga-terapeut, nemlig Elena Haraldsson. Vi tok en prat med henne angående utdanningen og treningsformen.

-Hva er en yoga-terapeut?
Jeg er sertifisert Hatha Yoga instruktør, med et tilleggssertifikat i Yoga terapi. Det vil si at jeg har kunnskap om hvordan og på hvilken måte yoga virker som terapi ved problematikk med bevegelser, skjelettet og muskler, hjerte- og karsykdommer, det hormonelle og reproduktive systemet og lunge- og luftveissykdommer.-Er det forskjell på å gå til en ikke-sertifisert yoga-instruktør eller å ta en time hos deg?

Et sertifikat bekrefter at jeg har fått kunnskap og avlagt arbeidskrav og eksamen innen Hatha Yoga og Hatha yoga terapi. Jeg vet først og fremst hvilke yoga øvelser man IKKE bør gjøre ved visse helsemessige tilstander, og hvilke yoga posisjoner som vil kunne virke positivt.-Hvorfor bør man velge å trene yoga hos Contextklinikken?

Alle over 14 år er velkomne. Vi har ingen øvrig aldersgrense. Godt voksne mennesker er velkomne, samt folk med helsemessige utfordringer. Jeg vil alltid gi et alternativ og tilpasse øvelsene etter form, behov og tilstand. Jeg kan også gi individuelle timer med skreddersydd treningsprogram.


Treningene foregår hver onsdag og torsdag klokka 16:30. Det er påmelding som skjer enten via sms til Elena (950 20 527) eller via vår Facebook gruppe "Yoga trening, Contextklinikken".


Tilbake til oversikten

Vi har fokus på å gi de aller beste individuelle helsetjenestene i Solør!

  

ØNSKER DU JOBBE MED OSS? 

 

Klinikken søker:

-Fysioterapeut

-Massør


Ta kontakt på henrik@contextklinikken.no